Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-14-2024, 11:26 AM   #1
Lt. JG
 
Join Date: Nov 2023
Posts: 16
Default Sterndrive Water Pickup

I just installed a used Bravo3 connected a connected the Water Ear Muffs.
When I turned the water hose on, Iím getting nothing going into motor.
But, before I installed the Sterndrive, I connected the garden hose to the water inlet in the gimbal, and everything worked fine.
Should I start taking apart the bottom half of the Sterndrive to see whatís going on, or is there something else I should do first?
__________________

Tucker is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2024, 02:52 PM   #2
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Essex, Maryland
Posts: 10,209
Default

Remove the drive and see if when using the muffs water comes out the top passage that mates to the bellhousing. But you are probably correct the blockage is most likely in the lower housing.
__________________
1997 Silverton 362, 7.4 Crusaders
1997 2400 SCR, 5.7 Vortec / Bravo 2

Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.