Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-08-2014, 03:06 PM   #1
Ensign
 
upnorth's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 3
Default No Voltage at the Horn button: 2008 2500 SE

I recently (August 2014) bought a 2008 2500 SE and at the time of inspection the horn worked, but about a month later the horn was not working, so I had my mechanic check it this fall while it was being winterized. He's telling me that there's no voltage at the horn button, so he thinks it's a fuse or tripped breaker, but we're unable to locate the horn fuse or breaker. Does anyone know where these would be located? Thanks,
__________________

upnorth is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2014, 04:26 PM   #2
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Perry Hall, Maryland
Posts: 5,586
Default

welcome aboard.

I do not know the exact loaction on this model but would suspect the fuse panel is under the helm, look for a door down low.
__________________
Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.