Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-19-2015, 08:00 PM   #1
Lieutenant
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 61
Default I have a breaker marked "Blender"

Does anyone have a blender? How is it mounted?
__________________

capn_billl is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2015, 12:10 PM   #2
Moderator

 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,927
Default

This is not stock. This was added. It's more than likely a dedicated outlet. Probably out back in the cockpit.
__________________

shrew is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2015, 01:11 PM   #3
Lt. Commander
 
dbriceno's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Huntington, NY
Posts: 156
Default

It's probably for an optional Nutone Built-in Blender. They are standard in many larger boats
dbriceno is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 07:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.