Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-19-2018, 12:07 PM   #1
Ensign
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Default Seem to be unable to start a thread

Hello, Im a new member and been trying to post a thread in Engines they don't seem to be there. Do I need a permission change or something?

Thanks Rob
__________________

THEGPW is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2018, 12:08 PM   #2
Ensign
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Default ok so that worked

I'll try again sorry all
__________________

THEGPW is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2018, 01:03 PM   #3
Moderator

 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,117
Default

You should have permission to create a post in any subforum once you've created a logon.
shrew is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2018, 04:11 PM   #4
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Perry Hall, Maryland
Posts: 6,380
Default

You were able to start a thread here so should be able to create one under any section.
__________________
Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
new member

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.