Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-25-2008, 12:28 PM   #1
Lieutenant
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 64
Default Problem Updating Profile

Hello

I am having trouble updating my profile. I go to the profile page, make the changes and click on submit. Clicking submit takes me to this page:

http://www.maxumownersclub.com/forum/profile.php

This page is totally blank. I go back to the forums and recheck my profile and nothing has changed.

There seems to be a glitch in the system, so to speak.

Thanks
__________________

__________________
- 2009 Bayliner 340

- 2004 Maxum 2400 SD (traded in August '09)
Dave is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2008, 02:27 PM   #2
Lt. JG
 
Join Date: Feb 2004
Location: Raleigh, NC
Posts: 39
Default Re: Problem Updating Profile

Quote:
Originally Posted by Dave
Hello

I am having trouble updating my profile. I go to the profile page, make the changes and click on submit. Clicking submit takes me to this page:

http://www.maxumownersclub.com/forum/profile.php

This page is totally blank. I go back to the forums and recheck my profile and nothing has changed.

There seems to be a glitch in the system, so to speak.

Thanks
Thanks for letting me know about that, it seems that the member gallery button feature that I added is causing that problem. I disabled the auto creation of that button until I figure it out. If anyone wants a button added just let me know for now

thanks
__________________

Maxum2300SC is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 03:21 AM   #3
Lieutenant
 
Join Date: Dec 2007
Location: Florida
Posts: 64
Default

Yes, it is working now. I was able to update my profile AOK.

Thanks
__________________
- 2009 Bayliner 340

- 2004 Maxum 2400 SD (traded in August '09)
Dave is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 01:57 AM   #4
Lt. Commander
 
Nimh's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Puget Sound, WA
Posts: 180
Default

There's a pretty good chance I'm just slow, but I can't figure out how to add an avatar. In settings / Edit Avatar / ...
All I see is "No Avatar Specified" and "Do not use an avatar" which I cannot uncheck. I can't find a place where I can specify a URL for my offsite pic (photbucket).
Nimh is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 02:26 AM   #5
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

below your edit avitar ...there is a line that says...option 2: upload image from your computer and browse button..select the browse button and go to the photo you want to add....that will show up in the line and then select "save changes".

that's what I did and it worked for me..

SP
__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 06:50 AM   #6
Lt. Commander

 
Join Date: Feb 2004
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by Nimh View Post
There's a pretty good chance I'm just slow, but I can't figure out how to add an avatar. In settings / Edit Avatar / ...
All I see is "No Avatar Specified" and "Do not use an avatar" which I cannot uncheck. I can't find a place where I can specify a URL for my offsite pic (photbucket).
option 1 gives you the choice for a URL, let me know if you dont see it or have problems, this software is new so there will be bugs or I may not have it enabled for you
jhabers is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 03:19 PM   #7
Lt. Commander
 
Nimh's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Puget Sound, WA
Posts: 180
Default

Thanks guys - but still missing it.

Maybe a permissions issue? Here's a screencap.
Nimh is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 06:23 PM   #8
Lt. Commander

 
Join Date: Feb 2004
Posts: 101
Default

Nimh, try now, the option should be there now. Thanks for letting me know about this problem, let me know if anything else looks out of place

Thanks

Jon
jhabers is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 11:17 PM   #9
Lt. Commander
 
Nimh's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Puget Sound, WA
Posts: 180
Default

That did the trick. Thanks Jon!
__________________

Nimh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
READ - IF YOU CANT LOGIN jhabers Maxum Owners General Discussions 0 04-20-2009 08:03 PM
Battery Configuration on 3000 SCR dubble dippin Maxum Owners General Discussions 8 09-18-2008 01:14 AM
Hull connected to top? More advice please Gazjen Maxum Owners General Discussions 4 07-29-2008 04:21 PM
Tombigbee waterway djsxr Maxum Owners General Discussions 2 06-27-2008 12:24 PM
JBL marine radio Franco_2100SC Electronics 10 07-06-2007 12:20 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 05:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.