Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-13-2008, 04:43 AM   #11
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

your trim tabs does not have a sensor......

SP
__________________

__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2008, 10:10 AM   #12
Ensign
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Default

alright so u still think its the drive unit sensor even thou it continues to beep when i disconnect it when it should stop once i do?
__________________

boater4life is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2008, 04:42 PM   #13
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

well..it's either the drive sensor...the oil pressure sensor...or overtemp sensor....that's it....there isn't any other sensor on your boat.....pull the temp sensor....if it stops...that's the one.....if not..replace and pull the oil sensor....if that's not it..you need to have a shop guy stick a computer on it to read the computer IF you have one...if not..then check to see if something is shorting out along the wiring....that's all it can be...


SP
__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2008, 07:20 PM   #14
Lt. Commander
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 235
Send a message via MSN to Brit Rider
Default

My boat did the exact same thing when we'd replaced the drive oil.

Few trims up and down and flicks in and out of gear solved it

I hear it pretty normal to get a false alarm when its just been re-filled.
__________________

__________________
Brit Rider
Brit Rider is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Petrol/gas or diesel gentlemanglobetrotter Engines 2 04-09-2009 12:22 PM
Refridge DC Power Requirements John Gaworecki Maxum Owners General Discussions 4 06-10-2008 01:34 PM
Engine hatch lift spring hybris1 Maxum Owners General Discussions 1 03-19-2008 09:11 PM
wine vs water seapuppy The Dock Walk 0 03-01-2007 09:23 PM
Leaking fuel tank greenkev Maxum Owners General Discussions 2 08-01-2006 05:44 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.