Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-12-2015, 06:53 PM   #1
Ensign
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 7
Default 50 amp circuitbreaker

Hi everyone, when my battery is hooked up my boat won't even power up without holding in the 50 amp circuit breaker. So when I hold the breaker in I still can't get it to turn over, it just beeps. I just had it running fine about a week ago so I don't think it's the starter, it's only a year old. Any help would be much appreciated
__________________

Wriggly12 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2015, 09:38 PM   #2
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Perry Hall, Maryland
Posts: 5,393
Default

Start by removing all fuses at the helm to see if the breaker will set.

Then install one at a time until it trips

You can also try disconnecting the output of the breaker to see if it will set. If not replace the breaker.

BTY never hold the breaker in as a fire may result
__________________
Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.