Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-21-2009, 09:22 PM   #21
Ensign
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 14
Default Re: water temperature

Changed tstat with a new 160* fail safe unit. Flushed raw water side with salt away.

Still runs 205* on the extra gauge i installed.
Should the heat exchanger outlet hose be hot to the touch?! At 205* the outlet hose is hot.
__________________

__________________
2001 2300sb. 350 efi bravo3 with docking assist
Dodgezilla04 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2009, 02:43 PM   #22
Lt. JG
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
Default Re: water temperature

update..at last i think i found the culprit...i took the lower drive off and replaced my brand new 1 month old impeller..guess what..no overheating

i cant believe that the new impeller was defective. it looked as good as new..well problem solved...

thanks for the input guys..
__________________

clint is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question, re: Generators and inverters T.A. Sarles Engines 7 05-03-2008 01:33 AM
Plumbing work on 2000 SCR 3000 John Gaworecki Maxum Owners General Discussions 1 04-15-2008 02:39 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.