Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-12-2013, 04:01 PM   #1
Ensign
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 8
Default Raytheon RL80C-Scanner Not Responding

Hello,

just bought boat with a Raytheon RL80C Open Array Radar. When powered up, a message appears "Scanner Not Responding".

Does anyone have any similar experiences or know of a fix?

Thanks!
__________________

Branjsmith is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 02:42 PM   #2
Moderator

 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,163
Default

There should only be a single cable that goes from the Display up to the array. Scanner Not Reponding usually means the display is not getting a signal from the array. I'd start by making sure it's plugged in and that the female side of the connector is not heavily corroded. There is a block style connector up on the array, I'd make sure that is properly connected. Try to unseat and re-seat the connector on the array and make sure the female side of that connector is not heavily corroded.

Anything beyone that and you're going to need the pin out diagram for the connectors.
shrew is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.