Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-14-2009, 01:50 PM   #1
Lieutenant
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 66
Default wifi at the dock

We now have wifi at the dock, but I can't seem to get to the internet. I was told to purchase an antenae that would plug into the USB port. I don't want to spend a fortune on this, just looking for something that will plug and play. Be gentle as I am not a techie.

Thanks all.
__________________

bmetro is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 02:16 PM   #2
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

I got one for about 20 bucks...it's not the greatest but it does bring the signal strength up a few db...sometimes that's enough..
check out your local computer store....they're pretty in-expensive...

SP
__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drain plug SilveradoSS Maxum Owners General Discussions 3 05-24-2009 06:59 PM
Help with mercerator Pump geoalpha Maxum Owners General Discussions 1 03-27-2009 08:46 PM
Buying a new engine hybris1 Engines 2 07-01-2008 06:31 PM
Looking for advice on 1999 2100SR puchase teamshafer Maxum Owners General Discussions 1 09-05-2007 03:05 PM
SOLVED!! 'New Noise' (not good)-1995 2300SC 5.0L Alpha 1 Mad Max Engines 9 06-28-2007 04:07 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.