Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-02-2020, 01:39 AM   #1
Ensign
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 10
Default Engine Hatch

Canít get my engine hatch to lift automatically on my 2001 3500SCR. I think the trim tabs motor lifts the hatch. Iím wondering if there is a breaker somewhere that Iím missing? Any ideas? Thanks
__________________

All Summer Long II is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2020, 01:52 AM   #2
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Essex, Maryland
Posts: 8,259
Default

The hatch lift will have its own motor/pump. Do you hear it run? There should be an access to allow the pin to be remove so you can manually lift it. Then you see if the pump is getting power or not.
__________________

__________________
1997 2400 SCR
5.7 Vortec / Bravo 2
Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2020, 11:08 AM   #3
Ensign
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 10
Default

It looks like it’s run by 1 of the trim tab motors? I did unhook The access pin and have access.

Problem at moment is I can’t remember which switch is connected to the hatch motor!

Regardless I press several and the hatch doesn’t work. Does anyone else have the hatch run by the Bennett trim tab motor?.
All Summer Long II is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 09:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.