Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-17-2009, 07:30 AM   #1
Lt. JG
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
Default temp gauge

cruising at 3800rpm..engine temp at 175..suddenly needle drops to 0 and back to 175 back and forth several times...switched engine off and on again and this didnt happen again...faulty connections in the sender unit?? replace gauge?
__________________

clint is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 04:42 PM   #2
Admiral

 
ss3964spd's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Fairfax Va
Posts: 1,512
Send a message via Yahoo to ss3964spd
Default Re: temp gauge

If it drops all the way to zero then immediately back to 175 it's definately a bad connection. Could be at the gauge or at the sender itself.

Dan
ss3964spd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
adjusting shift linkage 06 1800mx tomjentommy Maxum Maintenance 10 10-19-2009 04:48 PM
Part Numbers for 3.0 tks blackfly721 Engines 1 09-01-2009 01:05 AM
Exhaust Bellows Socalboater Maxum Maintenance 4 08-10-2009 01:00 AM
ENGINE REVS DROP zt260 Engines 3 09-15-2008 02:13 PM
Plumbing work on 2000 SCR 3000 John Gaworecki Maxum Owners General Discussions 1 04-15-2008 02:39 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.