Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-24-2008, 06:03 AM   #11
Commander
 
tglee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: PA
Posts: 331
Default

I was able to add one picture. Now I get this error.

Error 500 - Internal server error
An internal server error has occured!
Please try again later.
__________________

__________________
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

MMSI# 338052622
tglee is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 02:12 PM   #12
Lt. Commander

 
Join Date: Feb 2004
Posts: 101
Default

It must be something with that picture, how big are that picture?. can you try resizing that picture before uploading? It seems that now at least you can delete the bad ones in your gallery (already took care of the one you had up there)

Also did you notice the little gallery link below your post now. I added that last night. Seems to be working well and its all automatically generated, you dont need to do a thing
__________________

jhabers is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 03:25 PM   #13
Commander
 
tglee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: PA
Posts: 331
Default

It works great with them sized to 8"X10".

The gallery link is a cool feature.

Thanks for all the help.
__________________
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

MMSI# 338052622
tglee is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 04:22 PM   #14
Lt. JG
 
Join Date: Jan 2008
Location: Placentia,CA
Posts: 16
Default

I'm having the same problem as Tglee but he's much better at this stuff than I am. I tried to add a picture last week for the first time but it didn't work. Tried to delete it but that didn't work. I would like to try again but can't get the Member Gallery to come up I just get the error message and if I could I dont know how to make the resize the picture.

Any help would help
Barney
BKUMP is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 12:45 AM   #15
Lt. Commander

 
Join Date: Feb 2004
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by BKUMP
I'm having the same problem as Tglee but he's much better at this stuff than I am. I tried to add a picture last week for the first time but it didn't work. Tried to delete it but that didn't work. I would like to try again but can't get the Member Gallery to come up I just get the error message and if I could I dont know how to make the resize the picture.

Any help would help
Barney
it should work now, let me know if it doesn't. Also PM when you get your album set up and I will create you a gallery button in your profile. For resizing, go here:
http://imgresizer.sourceforge.net/downloads.html
download resize-o-matic. after installing right click on any picture and select resize-o-matic and then you can easily resize your pictures. Let me know if you have any questions

Thanks

Jon
__________________

jhabers is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Removing Windshield glass shrew Maxum Owners General Discussions 14 04-21-2009 03:03 PM
Trailer Inspections Stressleave Maxum Owners General Discussions 12 02-09-2009 07:06 PM
alarm when key turned on and power tilt up optokid Electronics 4 06-18-2008 05:07 PM
2700 SCR Standard Horizon depth Sounder mmccaslin Electronics 3 07-22-2006 02:10 PM
small propone tanks maxmark2700 Maxum Owners General Discussions 2 06-09-2006 09:54 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 12:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.