Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-08-2016, 01:06 AM   #1
Ensign
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 9
Default 2100SD bilge pump repair

I think my bilge pump is not working. I can see the pump under the engine but there is no way I can reach it without lifting the engine. Does anyone know how to get to the pump?
__________________

rlwoolsey is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2016, 02:27 AM   #2
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Perry Hall, Maryland
Posts: 5,851
Default

So if you turn on the bilge pump helm switch you do not hear it run? Have you checked the fuse at the panel under the helm? Make sure the battery switch is on for these two tests.

Can you reach the float and manually lift it to see if the pump runs?
__________________

__________________
Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2016, 03:27 AM   #3
Ensign
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 9
Default

I can not hear it running and I am going to need a long tool and camera to reach the float switch.
rlwoolsey is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bilg pump

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.