Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-05-2011, 03:19 PM   #21
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

open up your gas cap....I'd be willing to bet you have a vent problem......


SP
__________________

__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2011, 01:53 AM   #22
Lt. JG
 
Join Date: Aug 2011
Location: Bremerton WA
Posts: 20
Default Wtf

Really!!! So I fixed it. Turns out there was stuff in the Anti Siphon valve. Ok not just stuff a family of earwigs? I replaced the valve boat runs like a champ. Actually got it up to 40 today. Now i can finally enjoy my purchase. Thanks for the help everyone.....
__________________

jlpete is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2011, 01:55 AM   #23
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

cool....interesting...wonder how the earwigs got into the fuel tank.....thanks for the report out....



SP
__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2011, 12:46 PM   #24
Lt. JG
 
Join Date: Aug 2011
Location: Bremerton WA
Posts: 20
Default

it was sitting for almost a year. the only thing i could think is they entered through the vent hose and had a cozy home until i bought it!!!
jlpete is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2011, 02:03 PM   #25
Admiral

 
ss3964spd's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Fairfax Va
Posts: 1,512
Send a message via Yahoo to ss3964spd
Default

Super news - glad you finally found it!!

Dan
ss3964spd is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2011, 11:44 PM   #26
Ensign
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 14
Default

i am having the same problem. i will try the Anti Siphon valve and see if it helps.
__________________

mikembs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.