Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-29-2016, 03:14 PM   #1
Ensign
 
Join Date: Aug 2016
Location: Texas
Posts: 4
Default 03 2100 Sd

I replaced my battery and once I started the boat and now the propeller won't raise or lower, and the speedometer quite working. I'm assuming I blew a fuse, but I have no idea where the fuse box is located. Also I'm new to the boating world so I don't technically know what everything is called.
__________________

Smashpatterson is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2016, 04:52 PM   #2
Admiral
 
mmwjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Perry Hall, Maryland
Posts: 5,451
Default

Welcome aboard

I am assuming when you changed the battery you left off the ground wire for the trim pump. Look for a black wire.

The speedo works by air pressure, here I am assuming the tube came off the drive. It is located on the forward edge of the drive between where the lift rams attach. Google for a picture.

fuse box is located under the helm.
__________________

__________________
Mike
mmwjr is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2016, 05:18 PM   #3
Ensign
 
Join Date: Aug 2016
Location: Texas
Posts: 4
Default

You know it was really dark, so that could definatly be a possibility. Thanks for the quick reply and all the help.
Smashpatterson is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 12:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.