Go Back   Maxum Boat Owners Club - Forum > Maxum General > Electronics
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-28-2012, 04:01 PM   #1
Lt. JG
 
Join Date: May 2012
Location: CT River
Posts: 30
Default '00 3000 scr cabin/interior 12V charger port not working - is there a fuse for it?

Hi all,
My interior Cabin's 12 volt charger port is dead. Seemed to blow out when we tried out a new 12 volt mini vacuum. Vac went on for a second then all died. This adapter is located above left of galley sink. The other power port at the helm is working still.
Is there a dedicated fuse for this power port to check? Or do I just swap out for a new port?
(Couldn't find any info or posts on this one...)

Thanks in advance for any help!
__________________

Maxumillion is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2012, 04:51 AM   #2
Admiral

 
seapuppy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Everett Wa
Posts: 4,681
Default

no dedicated fuse as far as I can remember...you'll have to get into that cabinet and check to see if there is a blade type 10amp fuse.....if not then check the electical lines for pwr...might be that just the outlet died...


SP
__________________

__________________
Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.
------------------------
SSN683 Association member
Par Excellence
------------------------------
2008 Bayliner 340 - "Wild Whim"
--------------------------------------
I live in my own little world....but it's okay-they know me here!!!

Avid practitioner of the martial art: KLIK-PAO.
Tap-Rack-Bang

Anyone that sez "Size doesn't matter" has never owned a boat!
seapuppy is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2012, 12:22 PM   #3
Lt. JG
 
Join Date: May 2012
Location: CT River
Posts: 30
Default

Thanks SP... As a follow up for anyone needing this info, I did find a 5 amp blade fuse behind the cabinet which I was able to access by taking it out the larger hole behind the water/light switch plate just next to the 12v outlet. Fuse was blown. Replaced and all works well now.
Thanks again!
Maxumillion is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 12:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.